Hirdetési lehetőségek

Ha a szolgáltatásaink, fejlesztéseink és a továbbképzések mellett marad szabad kapacitásunk, vagy egy ütemezett feladat jelentősen a tervezett határidő előtt kerül befejezésre, akkor munkatársaink egyedi projecteken, weblapokon dolgozhatnak. Ezek nem határidős munkák, és nagyon sok olyan tesztelési, kipróbálási lehetőséget, szabadságot adnak kollégáinknak, amelyeket kamatoztathatnak az ügyfeleink felé vállalt megbízások során.

 

A fentiek következménye, hogy cégünk tulajdonában közel 100 honlap van. A területek nagyon változatosak a gasztronómiától elkezdve a különböző műszaki szakterületek fórumait is felölelően.

 

Ezeken a honlapokon ügyfeleink részére reklám formájában történő megjelenési lehetőséget biztosítunk. A legtöbb lapot kollégáink saját hobbiként vagy saját gyermekükként kezelik, így oldalainkon, blogjainkon csak a webmesterek ellenőrzése mellett van lehetőség reklámok megjelenésére. A lapok túlnyomó többségükben magyar és angol nyelvűek.

 

A lapokon legtöbbször egyedileg vannak elhelyezve médiaajánlatok, így csak néhány oldalt emelnék ki a hatalmas választékból.

 

www.sebessegmero.com

www.tyukanyo.hu

forum.tyukanyo.hu

www.analyzerhq.com

forum.analyzerhq.com

www.kepmegoszto.com

www.filedesc.com

 

A fenti linkek tényleg csak kiragadott példák, szinte bármely témának megfelelően tudunk hirdetési felületeket biztosítani!