Szerver üzemeltetés

Ma már minden cég működésében jelentős szerepet tölt be az Interneten történő elérhetőség. Számtalan cég ad weblap elhelyezésére alkalmas tárhelyet, postafiókokat, domain szolgáltatásokat, ám néhány esetben ezen cégek kínálata nem képes egyedi elvárások kielégítésére.

 

A legtöbb cég igényeit megfelelő szinten képesek kiszolgálni az osztott rendszerek, ahol egy-egy szerver erőforrásain több ügyfél osztozik. Ha egy cég elvárásai nem haladják meg ezen szolgáltatások korlátait, akkor nincs szüksége saját, dedikált szerver üzembeállítására.

 

Egy szerver üzemeltetése nem kis szakértelmet és tapasztalatot igényel. Nagyon kevés cég engedheti meg magának, hogy ehhez kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szakembergárdát alkalmazzon. Ezen cégeknek kínálunk mi megoldást.

 

Az alábbi operációs rendszerekre épülő szerverek tervezését, méretezését, telepítését és üzemeltetését tudjuk vállalni.

 

  • FreeBSD
  • Linux
  • VMware vSphere 4 és 5

 

Szakembergárdánk ezek üzemeltetéséhez rendelkezik megfelelő ismeretekkel és esetenként több évtizedes tapasztalattal. Ezen operációs  rendszerek azok, amik esetében szinte kizártnak tartjuk, hogy hozzánk olyan problémával fordulhassanak ügyfelek, amelyekre ne tudnánk legtöbbször azonnali megoldással szolgálni.

 

Az alábbi hardverkörnyezetek üzemeltetésében rendelkezünk komoly tapasztalattal. Elsődlegesen ezek azok, amiknél szakembereink szinte csukott szemmel is képesek probléma felkutatására és megoldására, de természetesen bármely más rendszerek esetében sem zárkózunk el az üzemeltetéstől.

 

  • Dell x86 alapú szerverek és blade rendszerek
  • HP x86 alapú és blade rendszerek
  • Fujitsu x86 alapú szerver és blade rendszerek
  • EMC, Netapp, Fujitsu gyártmányú Fibre-Channel és ISCSI storage rendszerek
  • Cisco, 3Com hálózati eszközök

 

Természetesen vállaljuk már felépített és mások által már üzemeltetett rendszerek átvételét. Sok éves tapasztalatunk van a nem megfelelően felépített, és nem megfelelő szinten karbantartott rendszerek helyrehozásában. Legtöbbször kiesések nélkül vagyunk képesek migrálni, kordába rázni a problémás rendszereket.

 

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy mint minden más szolgáltatás esetében is, csak és kizárólag a minőségi szolgáltatást tartjuk vállalhatónak. Ebből nem engedünk, emiatt mi nem mindig a legolcsóbb, de mindig a legjobb megoldásokat adjuk ügyfeleinknek!