Webhoszting

A webhoszting piacra ma általánosan jellemző, hogy az árérzékeny közönséget kiszolgáló szolgáltatók nagy része a minőségi szolgáltatás bekerülési költségeit nem fedező áron kínálja szolgáltatásait. Mi nem állunk be ebbe a sorba.

 

Cégünk elsődleges célja, hogy kompromisszumok nélküli, kiváló minőségű szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek. Erre a webhoszting  szolgáltatóknál jelenleg általánosan érvényes árakon nincs lehetőség. Mi nem látjuk értelmét annak, hogy önköltségi ár alatt kínált, vagy nem kielégítő szintű szolgáltatással jelenjünk meg a piacon.

 

Csak a kiemelt minőséget elváró, és azt megfizetni képes cégek számára kínálunk webhoszting szolgáltatást. Nálunk nem havi 1000 Ft egy webhoszting csomag, de ügyfeleink weblapjai sem alul-méretezett, sem túlzsúfolt, sem másik 20 feladatot kiszolgáló szerverekre nem kerülnek!

 

Minőségi, leállásoktól mentes megoldást kínálunk ügyfeleinknek. Legyen szó egy kis cég statikus weblapjáról, vagy egy 6-8 szerveren elosztott megoldást használó, általunk tervezett és üzemeltetett komplex rendszerről. Kompromisszumokat nem ismerő szakembereink tudása az ügyfeleink szolgálatában áll a nap 24 órájában.

 

Célunk, hogy minőséget kínáljunk reális áron!